Om oss

Vill du också veta mer om hur det kan kännas att må bra? Att ha ro och balans i livet, eller åtminstone att slippa oroa sig i tid och otid, för allt eller inget?
Välkommen till oss! Vi är ett gäng som brinner för det här med wellness och att ta tillvara på sådant som vi mår bra av. Vi vet att världen och samhället idag tenderar att te sig ganska hysteriskt ur många perspektiv, och att då lägga tid på sig själv och sitt inre välmående, tenderar att lätt glömmas bort eller helt enkelt prioriteras bort.

På den här sidan vill vi hindra dig från att glömma bort dig själv! Här kommer du att få läsa en mängd olika intressanta artiklar om olika aspekter av välmående, från hur du bäst tar till vara på och får ut så mycket som möjligt av din poweryoga, eller hur du fixar superflexibel hemmayoga, till personliga reflektioner om vardagsinspiration och välmående på sikt.
Vi tror på att vårda sitt inre så väl (om inte mer väl!) som sitt yttre, och vill gärna dela med oss av våra insikter om hur man kan göra det på bästa sätt! Det är bara du själv som bäst kan ta tillvara på ditt inre välmående – och det är verkligen inte att förringa. Ju mer vi delar med oss, desto skönare blir vardagen.