Idrottspriser för alla

Idrottspriser finns i många olika utföranden. Oavsett om du letar efter något till ett lokalt idrottsarrangemang eller till ett stort mästerskap så kommer du att hitta ett pris som passar för just din tävling. Eller om du vill öka engagemang på arbetsplatsen, kan en årlig pokal för bra arbete vara ett sätt att uppnå detta. Oavsett om du anordnar en idrottstävling på er lokala klubb eller sitter i styrelsen för ett företag som vill belöna sina anställda så är ett pris en bra idé. De flesta av oss tycker om att bli belönade när vi gör något bra, och ett pris är det ultimata beviset på detta. Företag i stil med glentons.se har allt inom priser för idrott.

Populära idrottspriser

Trots att du kan beställa priser för alla tillfällen så är det vanligaste att det är ett idrottspris man är ute efter. Idrottspriser finns i många olika varianter och utföranden. Oavsett om du behöver priser till ett stort mästerskap eller till den lokala tävlingen så finns det något för dig. Medaljer, pokaler, plaketter, statyetter, märken eller vandringspris – det finns idrottspriser för de flesta behov och prisklasser.

Gör tävlingspriset personligt

Idrottspriser kan ofta graveras med den text du önskar eller märkas med en specifik logotyp, kanske vill ni ha föreningsloggan på priset. Det finns olika typer av gravyr både för metall eller glas. Många företag som säljer idrottspriser har även vinyldekaler där formen kan anpassas eller där ett foto kan användas som dekal. Det finns även idrottspriser som är specialtillverkade för specifika idrottsgrenar, till exempel en medalj som ser ut som en fotboll eller en statyett som ser ut som en innebandyspelare. Du kan även hitta något för sporter som bowling, fiske, motorsport eller biljard.

Idrottspriser till de anställda

Hos företag som säljer idrottspriser kan man som sagt även beställa priser till den där företagskonferensen där priser som ”årets säljare” eller ”årets medarbetare” ska delas ut. Det är troligt att era anställda blir ännu gladare för utmärkelsen om de får en fin pokal att ställa hemma i bokhyllan. En pokal som delas ut till anställda en gång per år kan exempelvis vara en stor motivation för arbetare för att prestera bättre under vardagen. Det kan bygga stolthet och engagemang på arbetsplatsen.